Uw inschrijvingen Inschrijvingen (0)

Hoofdlocatie Terra Natura, Slangenburg Zelhem

De hoofdlocatie van Terra Natura - School of Essence ligt in het bosrijke Gelderland, vlak onder de Achterhoekse Slangenburg.

De locatie is uniek gelegen, in bosrijke omgeving, midden in de stilte van de natuurgebieden van staatsbosbeheer. De omgeving bestaat afwsselend uit heide, bossen, vijvers en poelen ten midden van het karakteristieke coulisselandschap van de achterhoek.

Er is een sfeervolle cursusruimte aanwezig met uitzicht op de paardenweides en de rijbak. De speksteen houtkachel zorgt voor een aangename warmte bij koudere dagen en grote schuifpuien zorgen voor veel licht waardoor je niet het gevoel hebt dat je binnen zit. De paardenweides zijn omheind met houten natuurrasters waardoor de locatie een landelijke uitstraling heeft. Aan de buitenbak staat een groot houten prieel waardoor je als deelnemer schaduwrijk en droog kunt genieten van de training. Verder biedt de tuin veel aangename zitmogelijkheden.

Op deze locatie vinden o.a. de volgende trainingsprogramma’s plaats:

Ook kan je naar deze locatie komen als je een Power één of driedaagse wilt doen en zelf hiervoor niet voldoende faciliteiten hebt aan huis.

Meenemen van je eigen paard? Of deelnemen met een paard van hier?

In principe is deelname aan één van de trainingen in Zelhem altijd met je eigen paard. Mocht je deze niet hebben, of niet kunnen vervoeren, dan kan er in overleg een trainingspaard beschikbaar gesteld worden. In dat geval wordt er een huurbedrag gevraagd van 15,- euro per dag. Als je interesse hebt in deze optie kan je hiervoor contact opnemen via de mail of telefonisch op 0031 (0) 6 472 64 503 en afstemmen of dit voor je training naar keuze mogelijk is.

Overnachting en verblijf van je eigen paard

Overnachting van je paard is mogelijk. Voor gastpaarden is er weidegang beschikbaar. De graspaddocken grenzen aan elkaar, waardoor de paarden nooit alleen staan. De prijs voor een graspaddock of weide is 5 euro per dag/per paard.

Je kan je eigen hooi meenemen of hooi van ons gebruiken. Indien je hooi van ons gebruikt vragen we hiervoor 9,- euro per 20 kilo baaltje. Het hooi wat op de locatie beschikbaar is, is stofvrij Duits kruidenhooi. Je kan deze bedragen tijdens de training contant afrekenen. Hooiprijzen zijn onder voorbehoud, afhankelijk van de op dat moment geldende tarieven.

Contactgegevens:

Djesse stubbe Boldijk 5A 7021 JA Zelhem Gelderland Nederland

Terug naar locaties