Uw inschrijvingen Inschrijvingen (0)

Terra Natura, School of Essence

Terra Natura, School of Essence staat voor een verfijnde en kwaliteitsvolle manier van omgaan met paarden. De trainingen en werkwijze zijn ontwikkeld door Djesse Stubbe.

Djesse ontwikkelde een manier van omgaan met paarden die in de afgelopen 22 jaar veel paardentrainers en mensen geïnspireerd heeft. Haar werkwijze is authentiek, kernachtig en toepasbaar op zeer veel vlakken in het leven. Het brengt mens en paard tot een diepe ontwikkeling, waardoor een enorme verfijning ontstaat.

Djesse: Zoals alle oude levenskunsten, leert omgaan met paarden mensen iets over essentiële levenswaarden. Als je een paard op een diep niveau wilt ontmoeten, moet je bereidt zijn om te beginnen bij je eigen ontwikkeling. Want geen systeem of methode weegt op tegen de echte authenticiteit van jouw ZIJN. Paarden inspireren ons om steeds weer tot de meest pure en essentiële vorm van onszelf te komen. Ze nodigen uit om intuïtief en aanvoelend in het moment te zijn. Uit de vorm te stappen, af te dalen tot de essentie en van binnenuit tot expressie te komen. Dat is een rijke levensweg, die voortdurend in beweging is…”

Djesse’s trainingen onderscheiden zich door haar unieke aanpak, die telkens weer kijkt naar wat mens en paard individueel en gezamenlijk nodig hebben om tot ontwikkeling te kunnen komen. Ze biedt een breed en deskundig inzicht in paarden en helpt je in het verkrijgen van een optimale beheersing van je lichaam, geest en energie. Een krachtig lichaamsbewustzijn, innerlijk leiderschap, balans, intuïtief aanvoelingsvermogen, helderheid van geest en beheersing van energie bekwamen je als mens tot het verkrijgen van een sensitieve en toch glasheldere communicatie met het paard. Een puur en essentieel evenwicht.

Ze biedt een professionele kwaliteit in combinatie met gevoel en inlevingsvermogen, een ruime visie en zelfontwikkelde werkwijze, en 22 jaar vakdeskundigheid in haar driedaagse trainingen, verdiepende trajecten en professionele jaaropleidingen.

De hoofdlocatie van Terra Natura is gelegen in Gelderland, vlak onder de Achterhoekse Slangenburg. De locatie heeft een rustige ligging, in bosrijke omgeving, midden in de stilte van de natuurgebieden van staatsbosbeheer. De omgeving bestaat afwsselend uit heide, bossen, vijvers en poelen ten midden van het karakteristieke coulisselandschap van de achterhoek.

Verder worden er ook nog trainingen gegeven op diverse andere plekken in Nederland en België waaronder op onze gastlocaties in Peer en Orval (België) en Loenen (Nederland)

Voor meer info, zie het programmaoverzicht!