Uw inschrijvingen Inschrijvingen (0)

Priveles aan huis

Onze trainingsprogramma’s zijn intensief en geven je veel inzichten en handvaten om mee naar huis te nemen. Toch kan je het gevoel krijgen dat je graag meer ondersteuning wilt in het implementeren van alle ingrediënten. Dat kan! Terra Natura, School of Essence heeft in de afgelopen 10 jaar een vakkundig team opgeleid, die privélessen aan volwassenen, jeugd en kinderen geven. Hiernaast kan je ze ook contacteren voor hulp bij trailerlaadproblemen, advies bij de aankoop van een paard of het zadelmak maken en inrijden van jonge paarden.

Als je een eigen paard hebt, komen ze bij je aan huis. Indien je geen eigen paard hebt - maar toch graag op deze wijze met paarden om wilt blijven gaan - bieden ze ook de mogelijkheid om met één of meerdere van hun eigen paarden les te nemen. Hun contactgegevens en werkregio’s vind je hieronder.

NB. Wij staan enkel garant voor de kwaliteit van de op deze pagina vernoemde personen. De organisatie is op geen enkele manier verantwoordelijk voor mensen die in het verleden cursussen of opleidingen bij ons gedaan hebben en niet in deze lijst staan.

Zoek een docent in de regio: