Uw inschrijvingen Inschrijvingen (0)

Verdiepingstraject in grondwerk of rijden, 4 modules (2021)

  • 12 dagen intensieve begeleiding, verdeeld over 4 modules van 3 dagen
  • 10u tot 17u
  • maximaal 4 personen
  • 2400,- euro inclusief btw en gebruik/huur paarden en locatie
  • indien je zelf een locatie aandraagt zijn de trainingskosten zonder de huur van de paarden en de locatie 1800,- euro
  • dit traject is geschikt voor mensen die zich verder willen verdiepen in het grondwerk, maar geen eigen paard hebben.
  • dit verdiepingstraject wordt gegeven door Djesse Stubbe
Ik wil meer informatie

Verdieping & verfijning met intensieve praktijkbegeleiding

Wil je jezelf graag verder verdiepen in grondwerk of rijden, maar heb je geen eigen paard of ben je niet in de gelegenheid deze mee te nemen naar de trainingsdagen? Dit jaarprogramma biedt een intensieve 12-daagse training waarin je verder kunt ontwikkelen.


Wat kan je verwachten?

In een kleine groep van maximaal 4 personen krijg je gedurende vier modules van 3 dagen, een intensieve praktijk training.

De trainingsdagen beginnen telkens met inzichtelijke gesprekken en sessies in Authentic Movement, waardoor je bewustzijn vergroot en je gestimuleerd wordt om je geest in het hier en nu te brengen. De lichaamswerk sessies verhogen je vitaliteit, bevorderen de doorstroming en maken de kwaliteit van je lichaam weer flexibel, zacht en krachtig. Het overige gedeelte van de dag wordt besteed aan het werken met de paarden, waarbij waar nodig ook nieuwe oefeningen en bewustwordingselementen toegevoegd worden.

Heb je interesse in het volgen van één van deze trajecten, dan kan je je hiervoor opgeven door een mail te sturen naar info@terra-natura.nl. Je wordt dan door ons gecontacteerd wanneer het traject van start gaat.

Indien je wel in het bezit bent van een eigen paard raden we je aan om de 4de graads jaaropleiding Developed in Freedom, the art of groundwork of Balance through Essence, the art of riding te volgen. Deze opleidingen zijn speciaal gericht op de trajecten tussen eigenaars en hun paarden.